Rated 5 out of 5

Voor onze bruiloft hebben we Elmar ingeschakeld om onze gasten een middag lang te vermaken. We hebben ontzettend veel leuke reacties ontvangen, verbaasde gezichten gezien en zijn zelf ook nog eens flink onderworpen aan de goochelkunsten van Elmar. Elmar is een entertainer pur sang en weet het publiek zonder moeite te boeien en vertoont goochelkunsten waar je uren later nog over zit te peinzen.

Tjerk Hubregtse
Rated 5 out of 5

Voor het kinderfeestje van onze zoon (6j) hebben we Elmar gevraagd om te komen goochelen. De kinderen hingen aan zijn lippen en gierden het uit van het lachen. Hij weet alle kinderen te boeien en erbij te betrekken.
Als ouders hebben we er ook zeker van genoten, super leuk en echt een aanrader om te doen voor een kinderfeestje!
Door een miscommunicatie was de datum van het feestje niet duidelijk voor Elmar, dit heeft hij heel netjes opgelost en denkt mee in een goede oplossing!

Joëlle Knot
Rated 5 out of 5

Onlangs is Elmar op de school van mijn dochter geweest. Ik hoorde hele leuke verhalen en heb foto’s gezien met lachende kinderen, een geslaagde ochtend!

Willianne
Rated 5 out of 5

Ik mocht bij hem stage lopen en dat was echt super tof. Hij zet je goed aan het werk en gaat leuke dingen met je doen. Stel dat jij / u nog een leuke stageplaats zoekt dan is dit een aanrader. Als hij daar tijd voor heeft natuurlijk. 😉

Stagiair
Rated 5 out of 5

Voor onze zakelijke relatie heeft Elmar tijdens een driegangendiner op de prachtige locatie Résidence Groot Heideborgh als TopTypetje, butler & goochelaar, de gasten heel enthousiast en super vriendelijk verwelkomt! En tussen de gangen door het gezelschap doen verwonderen met zijn verbazingwekkende goocheltrucs. De oh’s en ah’s vlogen over de tafel! Afgewisseld met onze livemuziek was het een top avond!
Een echte aanrader voor elk feest!

Dorgelo Organisatieburo, Carola Dorgelo

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoonnummer: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%