5,0 rating

Voor onze zakelijke relatie heeft Elmar tijdens een driegangendiner op de prachtige locatie Résidence Groot Heideborgh als TopTypetje, butler & goochelaar, de gasten heel enthousiast en super vriendelijk verwelkomt! En tussen de gangen door het gezelschap doen verwonderen met zijn verbazingwekkende goocheltrucs. De oh’s en ah’s vlogen over de tafel! Afgewisseld met onze livemuziek was het een top avond!
Een echte aanrader voor elk feest!

Dorgelo Organisatieburo, Carola Dorgelo
5,0 rating

Tja wat kan ik zeggen over Elmar.. nou ik heb hem ingehuurd op de haring party in mijn restaurant en wat kan die man je verbazen! Bovendien is hij een waanzinnig sociaal mens en heeft hij een enorme passie voor zijn werk! Hij mengt zich onder de mensen en wat is er nou mooier dan dat je gasten buiten heerlijk eten ook eindeloos vermaakt worden door deze getalenteerde topper? Echt een enorme aanrader!

Bart Moolhuizen
5,0 rating

Superleuk hoe hij alles in en bij elkaar goochelt met verhalen uit de bijbel. Met de tijd mee en ook nog eens evangeliserend!
We gaan snel nog eens!

Martine bos
4,0 rating

Voor de Open Dag Valleivogels had supportersclub “Alle Vogels Vliegen” Elmar uitgenodigd om voor meer dan 100 kinderen zijn goochelkunsten te vertonen. Dit bleek een schot in de roos. Elmar was in staat om de drukke kinderen, ze kwamen net uit een actieve voetbalclinic, te boeien met zijn goochelshow en de kinderen hebben een uur lang verbaasd gekeken naar de goocheltrucs.
Voor een goede, leuke en enerverende goochelshow ben je bij Elmar aan het goede adres! Een aanrader dus!

Martin Veenendaal
5,0 rating

Als organisator van het Gentiaan Zomer Feest 2017 heb ik Elmar Hofstee ingehuurd als goochelaar. Het was erg mooi om te zien hoe Elmar de kinderen wist te boeien. Kinderen zijn snel afgeleid en toen ik een van de kinderen even ergens anders naar zag kijken, had Elmar dat ook meteen door en gaf hem een taak om iets vast te houden. Heel slim om ze er op die manier bij te houden. Zijn optreden was ook echt de moeite waard. De toeschouwers waren gefascineerd en keken soms zelfs verbijsterd toe. Daarom kan ik iedereen die een buurt- of bedrijfsfeest organiseert aanraden om Elmar Hofstee uit te nodigen.

Ron Rietjens

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL200274703B01

 


 

Wat vind het publiek?

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 10 reviews)
Uitstekend90%
Heel goed10%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%